Bucket list Αυγούστου

0

Δουλεύουμε όλο το χρόνο και περιμένουμε πως και πως τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε την άδεια μας τον Αύγουστο.

Όσο πλησιάζει ο Αύγουστος νιώθω εξάντληση και λέω αχ και να έρθει επιτέλους να ξεκουραστώ.

Θα ξεκουραστώ όμως ή θα κάνω ότι κάνω κάθε Αύγουστο; Δηλαδή να βρίσκω δουλειες μέσα στο σπίτι που δεν ήξερα ότι υπήρχαν.
Φέτος είπα ότι θα ξεκουραστώ μιας και δεν κλείσαμε διακοπές στο εξωτερικό.

Τι θα ήθελα να κάνω φέτος τον Αύγουστο:

1) Να διαβασω τουλάχιστον 4 βιβλία
Μου αρέσουν τα αστυνομικά βιβλία, απολαμβάνω πολύ να μπαίνω στο πετσί του ρόλου, να γίνομαι εγώ ο αστυνομικός που θα λύσει το μυστήριο.

2) Να πάω μια καθημερινή, απογευματινό μπανάκι στη θάλασσα. Ποιος είπε ότι το παιχνίδι στην άμμο γίνεται μόνο τις καθημερινές; Μπορεί να μένουμε Λευκωσια αλλά θα βάλω σαν στόχο να πάω τουλάχιστον δύο φορές καθημερινή στην θάλασσα!
Ο ήλιος θα είναι πιο φιλικός προς το δέρμα μας, θα έχει λιγότερο κόσμο και το μωρό θα απολαύσει παιχνίδι στην άμμο!
3) Νεροπόλεμος! Είναι ένα από τα πιο δροσερά παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε με τα παιδιά μας! Ομολογώ πως αν και η κόρη μου είναι 4 χρονών δεν παίξαμε ποτέ νεροπόλεμο, επειδή φοβόμουν να μην γλιστρήσει! Φέτος όμως το πήρα απόφαση!
4) Πικ νικ στο πάρκο. Μετά τις 15 Αυγούστου συνήθως πέφτει λίγο η θερμοκρασία και είναι ευκαιρία να διοργανώσω ένα απογευματινό πικ νικ. Μικρά σνακς, φρούτα, χυμούς, αρκετό νερό και παιχνίδια! Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας έχουμε ξεχάσει την επαφή μας με τη φύση.
5) Να σχεδιάσω τις διακοπές «καλοκαίρι 2019».  Επειδη είμαι άτομο που λειτουργώ πάντα με προγραμμα, και δεν μπορώ καθόλου τα της τελευταίας στιγμής, ξεκινώ από νωρίς να ψάχνω καλοκαιρινό προορισμό!
Ο καλός προγραμματισμός μας βρίσκει πάντα έτοιμες τόσο οικονομικά όσο και για το τι θα κάνουμε στις διακοπές μας εκεί που θα πάμε! Τέλη Αυγούστου είναι η ευκαιρία μου που κάθομαι χαλαρά στο μπαλκόνι και ξεκινώ τον προγραμματισμό μου.

 

Leave A Reply