Δωρεάν δημιουργία θηλών σε γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού από την Μαρία Μαύρου

0

Η Μαρία, σε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook ενημερώνει γυναίκες οι οποίες βίωσαν τον καρκίνο του μαστού ότι μπορεί αφιλόκερδός να δημιουργήσει θηλές / τατουάζ.

Το τατουάζ αυτό είναι μόνιμο απλά αντί μαύρο χρώμα το οποίο χρησιμοποιείται πιο συχνά, χρησιμοποιεί χρώματα φυσικών αποχρώσεων.

To μήνυμα της Μαρίας:

Για όλες τις κοπέλες που έχουν περάσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού αφαιρώντας την θηλή τους, αναλαμβάνω να τους την “δημιουργήσω” “ζωγραφίσω” εντελώς αφιλοκερδώς.
Μαριάμ.


Όπως μας αναφέρει η ίδια αποφάσισε να προσφέρει απλόχερα αυτό το δώρο στις γυναίκες που το χρειάζονται γιατί Θυμάται έντονα πως η γιαγιά της το βίωσε όλο αυτό, θυμάται τους πόνους, τους αφόρητους πόνους!

Ζει πάλι και βιώνει αυτά τα αισθήματα με φίλες της.


«Το να προσφέρω κάτι… Να κάνω μια άλλη γυναίκα να αισθάνεται γυναίκα, ότι δεν έχασε την θηλυκότητα της νομίζω είναι ανεκτίμητο»

Ας γνωρίσουμε λίγο την Μαρία
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Από μικρή είχε αγάπη για τις τέχνες. Άρχισε μαθήματα ζωγραφικής από μικρή ηλικία με τον ζωγράφο Αντρέα Χαραλάμπους.


Αποφοίτησε από το Λύκειο Ακροπόλεως και κατατάχθηκε στην Εθνική Φρουρά, όπου και υπηρέτησε μέχρι τις αρχές του 2018.

Η αγάπη της για τις τέχνες είναι τόσο δυνατή, ώστε την ώθησε τα τελευταία χρόνια να τελειώσει σχέδιο και ζωγραφική στη σχολή ABC de Pari και ακολούθως σκίτσο και γελοιογραφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Η αγάπη της Μαρίας για τα χρώματα και τη γενική προσφορά την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα μακιγιάζ για να εφαρμόσει ταυτόχρονα με τη γενική τέχνη του τατουάζ και τη «θεραπευτική τεχνική» καμουφλάζ για κάλυψη ουλών – πληγών – διχρωμίας δερμάτων καθώς και τη δημιουργία θηλών σε γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού. Η ίδια έχασε τη γιαγιά της σε μικρή ηλικία από καρκίνο του μαστού.


Η Μαρία είναι μητέρα 4 παιδιών, αγαπά τη φύση και τη δημιουργία και προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της την αγάπη αυτή καθώς και το αίσθημα της προσφοράς.

Leave A Reply