Αγόρι ή κορίτσι;

0

Καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη σου, τα στοιχήματα σχετικά με το φύλο του μωρού δίνουν και παίρνουν. Στο εξωτερικό είναι ευρέως γνωστό το gender reveal. Σε απλή μετάφραση η αποκάλυψη του φύλου του παιδιού. Αγόρι ή κορίτσι λοιπόν;

Στην Κύπρο ενώ δεν είναι ένα διαδεδομένο πάρτι ωστόσο βλέπουμε σιγά σιγά νέες μητέρες να το κάνουν.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις κι εσύ πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού καλό είναι να εξηγήσεις στους καλεσμένους σου περί τίνος πρόκειται γιατί αρκετοί από αυτούς πιθανόν να μην ξέρουν την διαδικασία.

Επίσης σημαντικό είναι λίγες μέρες πριν το πάρτι να προγραμματίσεις ραντεβού με τον γυναικολόγο για επιβεβαίωση του φύλου για αποφυγή εκπλήξεων.

Πώς γίνεται;

Καλεσμένοι στο πάρτι είναι συγγενείς και φίλοι. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτι οι γονείς θα αποκαλύψουν το φύλο του παιδιού με όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Πότε γίνεται:

Συνήθως η αποκάλυψη του φύλου δεν γίνεται πριν τις 20 εβδομάδες κύησης. Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή από την 20 εβδομάδα και μετά.

Παραδείγματα:

  1. Μπαλόνι: Ο πιο κλασσικός τρόπος είναι το μπαλόνι. Δηλαδή ,μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα μεγάλο μπαλόνι κορδέλες ρόζ ή μπλέ ανάλογα με το φύλο του μωρού. Την στιγμή της αποκάλυψης οι γονείς θα τρυπήσουν απλά το μπαλόνι και θα εμφανιστεί το χρώμα.
ballon_gender_reveal

2. Τούρτα: Ένας άλλος απλός τρόπος είναι η τούρτα. Μπορείς να παραγγείλεις μια τούρτα σε ουδέτερο εξωτερικό χρώμα και η γέμιση της να αποκαλύπτει το φύλο.

cake_gender_reveal

3. Καπνός: Υπάρχου και οι πιο τολμηροί γονείς, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την αποκάλυψη του φύλου ακόμα πιο εντυπωσιακή και χρησιμοποιούν ένα είδος καπνού στο χρώμα του φύλου. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει σε εξωτερικό χώρο αφού το επιτρέπει ο καιρός.

gender_reveal

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει η αποκάλυψη του φύλου αρκεί να βάλεις λίγη φαντασία. Το πάρτι μπορεί να γίνει σαν ευκαιρία να γιορτάσεις μαζί με την οικογένεια και τους φίλους την εγκυμοσύνη σου.

Είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση λίγο πριν το μεγάλο γεγονός και τα ξενύχτια.

Διάβασε επίσης: Τα απαραίτητα της βαλίτσας τοκετού

Leave A Reply