Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

0

Για πολλά χρόνια τα παιδιά στέλνουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη με την ελπίδα ότι θα πάρουν το δώρο που θα ζητήσουν.

Στο γράμμα τους αναφέρουν επίσης πόσο φρόνιμα ήταν φέτος αυξάνοντας τις πιθανότητες να παραλάβουν τα δώρα τους.

Εμείς όπως και κάθε χρόνο θα γράψουμε το γράμμα μας. Τα Χριστούγεννα θέλουν λίγη μαγεία παραπάνω.

Στο δικό μας γράμμα θα γράψουμε επίσης 2-3 καλές πράξεις που κάναμε φέτος στους φίλους μας και στην οικογένεια μας καθώς και 2-3 καλές πράξεις που θα θέσουμε σαν στόχο για τη νέα χρονιά.

Ακόμα και φέτος που γνωρίζει την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη, το γράμμα θα το στείλουμε κανονικά.  

Πιο κάτω θα βρεις το γράμμα που ετοιμάσαμε, να το εκτυπώσεις και να το δώσεις στο παιδί να γράψει αυτά που θέλει στον Άγιο Βασίλη.

Αν πάλι δε θέλεις να ακολουθήσεις την κλασσική μέθοδο, μπορείς να γράψεις το γράμμα ηλεκτρονικά και τα παιδιά να πάρουν απάντηση από τον Άγιο Βασίλη. Μπορείς μέσω της αγαπημένης πλέον ιστοσελίδας Post to Santa.

Το Post2Santa είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δωρεάν, με την τεχνολογική υποστήριξη της Cyta! Kάνε κλικ εδώ και συμπλήρωσε τα στοιχεία του παιδιού μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου 2020.

Για κάθε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, προσφέρεται €1 στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής (μέχρι να συμπληρωθούν €5.000)

Εύχομαι η Μαγεία των Χριστουγέννων να γεμίσει ζεστασιά τις καρδιές μας.

Leave A Reply