Ιδέες για χρήσιμα δώρα σε εγκυμονούσες

0

Η εγκυμονούσα φίλη μας σίγουρα θα πάρει πολλά δωράκια για το μωρό της. Η αγορά ενός χρήσιμου δώρου για εκείνη είναι μια πολύ καλή κίνηση.

Μαξιλάρι

Η αγορά του μαξιλαριού αυτού ήταν από τις καλύτερες αγορές που έκανα. Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης η επιχείρηση ύπνος στο κρεβάτι ήταν πολύ δύσκολη. Το μαξιλάρι αυτό με βοήθησε να νιώθω άνετα τόσο κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και για τις στιγμές ξεκούρασης.

Ειδικό μασάζ εγκυμοσύνης

Το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα που πολλές φορές ανακουφίζει το σώμα της εγκυμονούσας. Αυτό το μασάζ βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα ταλαιπωρημένα κάτω άκρα, και μειώνει την υπερένταση και το άγχος.

Σημείωση: Το μασάζ θα πρέπει να γίνει από ειδικά εκπαιδευμένο άτομο.

Βιβλίο εγκυμοσύνης

Υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία πολλά βιβλία για την εγκυμοσύνη. Αυτό που έκαναν δώρο σε μένα και το συστήνω είναι η βίβλος της εγκυμοσύνης. Ένας πλήρης και λεπτομερής οδηγός για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας! Συμπυκνώνοντας την πείρα μιας ομάδας ειδικών υπό την καθοδήγηση ενός μαιευτήρα, το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει αξιόπιστες συμβουλές για όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, από την προγεννητική φροντίδα μέχρι τις ανάγκες του νεογέννητου, τρισδιάστατες φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου από εβδομάδα σε εβδομάδα, αλλά και ένα κεφάλαιο ειδικά αφιερωμένο στους μπαμπάδες με σκοπό να τους προετοιμάσει για την εγκυμοσύνη και όσα επακολουθούν.

Μπορείς να βρεις το βιβλίο διαδικτυακά εδώ


Ένα σετ προϊόντων περιποίησης για την ίδια

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τις δικές μας εγκυμοσύνες, η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά χρειάζεται περιποίηση. Μπορούμε να βρούμε διάφορα σετ σε φαρμακεία και σε ινστιτούτα αισθητικής.

Όποιο δώρο επιλέξουμε για την εγκυμονούσα φίλη μας, η αγάπη και η στήριξη μας στο υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης της είναι το πιο σημαντικό.

Ίσως, σε ενδιαφέρουν:

Εξετάσεις που πρέπει να γίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνηςLeave A Reply