Γράψε ένα guest post

0

Το clubformums.com είναι ένα νέο, φρέσκο blog για τις μαμάδες της Κύπρου. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη μιας ομάδας μαμάδων να μοιράζονται τις ανησυχίες τους σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους.

Η σελίδα δέχεται καθημερινά επισκέψεις από μαμάδες της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται δημιουργούνται από μαμάδες σαν εσένα και μένα που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας, από επαγγελματίες και ειδικούς σε θέματα που αφορούν το παιδί και τη μητέρα και από συνεργασίες μας με άλλα blogs.

Αν θέλεις κι εσύ να γράψεις ένα guest post που θα φιλοξενηθεί στην σελίδα μας, μπορείς να μας στείλεις e-mail με θέμα ” Guest post” στη διεύθυνση [email protected]

Ποιος μπορεί να γράψει guest post:

  • Μαμάδες για να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους σχετικά με την εγκυμοσύνη, την μητρότητα, το θηλασμό και το χώρο εργασίας.
  • Επαγγελματίες που σχετίζονται με θέματα διατροφής, ανάπτυξης και ψυχολογίας για τη μητέρα και το παιδί.

Περιεχόμενο email:
– Στο email εκτός από το άρθρο, θα πρέπει να γράψεις τα στοιχεία σου.
– Αν είσαι μαμά και δεν θέλεις να φαίνονται τα στοιχεία σου, θα αναρτηθεί από την ομάδα μας.
– Αν είσαι επαγγελματίας θα πρέπει να γράψεις την ειδικότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας σου που θα αναρτηθούν μέσα στο άρθρο.

Σημειώσεις:

  • Τα άρθρα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευθεί πουθενά.
  • Αν θα στείλεις και φωτογραφίες που θα τα συνοδεύουν το κείμενο, θα πρέπει να είναι δικές σου, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες από τράπεζα φωτογραφιών.

Μόνιμη συνεργασία:
Εκτός από guest post, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γράφουν σε τακτική βάση άρθρα για τη σελίδα μας σε μόνιμη συνεργασία.

Μην χάνεις καιρό αν έχεις κάτι να μοιραστείς με άλλες μαμάδες, επικοινώνησε μαζί μας.

Leave A Reply